Meny Klicka här för meny Tillbaka
bild  Föredragsafton: Michael Wolhardt
v13 tor 2019-03-28 kl.18:30 - 21:30

Dags att boka in en torsdagkväll i klubblokalen i syfte att förkovra sig i dykkunskaper!

Michael Wolhardt besöker oss för att under en kväll prata Dykträning och Dyktabeller.

Michael är en av Sveriges mest namnkunniga dykinstruktörer och utöver att han är en riktigt trevlig prick så har han utbildat mängder med dykare under mer än tre decennier.
2003 grundade han SwedTech Diving och även om huvudfokus inledningsvis låg på tekniska dykare så har Michael med devisen "Dyk snyggt!" under senare år expanderat organisationen och även tagit stora kliv mot sportdykare.
Målgruppen har blivit både de som vill vidare till teknisk dykning men även de som bara vill utveckla sin egen sportdykning och göra den både säkrare och roligare.

Nu har vi det stora nöjet att ha Micke på besök och han kommer till oss för att under en kväll prata Dykträning och Dyktabeller med tillhörande frågestund. Begreppet "dykträning" innehåller enormt mycket mer än enbart formell utbildning och Michael kommer förmedla sin inställning i frågan. Dessutom kommer vi att förkovra oss i dyktabellernas underbara värld.

Jag vågar lova en synnerligen intressant och trevlig afton!
Givetvis kommer det att finnas fika till de som talat om att de kommer dyka upp...

Föredraget är öppet både för medlemmar och icke medlemmar. Du som inte är medlem men ändå vill komma anmäler ditt deltagande via jonas@pavletic.se.
OBS! Vi har gott om plats, men inte oändligt. Vid behov så kommer medlemmar att ha förtur till platserna.

Varmt välkomna!