Meny

bild


Välkommen att vara med på klubbens utfärder och aktiviteter, vi har dykning för alla utbildningsorganisationer, utbildningsnivåer och dykerfarenhet.

Vissa utfärder har speciella förkrav för dykarna men då är det angivet i Informationen om aktiviteten, om det inte är angivet några förkrav då är aktiviteten normalt öppen för alla.

Alla deltagare på våra utfärder behöver inte dyka, det går bra att vara med som sällskap, grilla korv eller hjälpa till med ytsupport mm.

Klubben har en mängd dykaktiviteter, främst så är det dagsutfärder i närområdet och dom går oftast till dykplatser som:

Enklare dykplatser
- Hallsta Grustag
- Lånsta Grustag
- Magsjön
- Skärsjön
- Siggebohyttan

Något mera krävande Dykplatser
- Kvinnersta Södra
- Kvinnersta Norra
- Sala Badbrottet
- Kolsva Fältspatgruvan
- Silvberg


Klubben har också längre Dykresor regelbundet
- Lysekil: Västkusten (Oxygene Lysekil, Strand Vandrarhem - Lysekil)
- Åland: Mariehamn

Vi har också Dykresor i lite varmare vatten
- Thailand: Phuket
- RödaHavet: Hurghada
- Malta

Det finns en mängd Dykplatser som ännu inte är utlagda men där medlemmar kan anmäla sitt intresse. Det blir enklare att lägga ut dykaktiviteter då det redan finns en grupp intresserade.

Om du vill till en ny dykplats så är det bara för dig som klubbmedlem att lägga ut en Aktivitet eller Intresseanmälan för att få med parkamrater och deltagare.

En förutsättning för säker dykning är att Dykledare, Oxybox och Förstahjälpen utrustning mm. följer med på utfärden och finns med på dykplatsen.
Dykledare är alla CMAS utbildade Dykledare och PADI/NAUI Divemaster. Alla dykare med CMAS ** eller likvärdigt kan gå en CMAS/SSDF Dykledarutbildning.


Information m.m. får du om du ringer den ansvarige i Dyksektionen